Newsletter
Thirrje për ekspertë

Në kuadër të zbatimit të Projektit: “Fuqizimi i bashkive të përzgjedhura për zbatimin e Paktit Social ofrimit të shërbimeve të kujdesit shoqëror për familjet dhe fëmijët vulnerabël” në Bashkitë Devoll, Kolonjë, Tepelenë, Himarë, Selenicë, Klos dhe Korçë dhe Maliq.

EuroPartners shpall thirrjen për:

• 1 Ekspert/e digjital
• 1 Ekspert/e komunikimi

Bashkëlidhur njoftimit, do të gjeni Termat e Referencës për secilin pozicion.

Të interesuarit janë të lutur të dërgojnë CV-të e tyre në adresën:

EuroPartners Development
Rr. “Ismail Qemali”, P.18, Kati 5, Ap. 25/A
Tiranë, Shqipëri

Afati i fundit i aplikimeve është data 1 Qershor 2020.


Ndryshimi i fundit: 22-05-2020
Copyright © europartners.al - Te gjitha te drejtat e rezervuara.
Adresa: Rr. Ismail Qemali, P. 2K, Nr. 25 (mbi Abissnet)
email: info@europartners.al