Newsletter
:: Ngjarje

Trajnimi per rritjen e njohurite e OSHC-ve mbi Programin Buxhetor Afatmesem, organizuar ne kuader te projektit "Rritja e presionit civil mbi hartimin e Programit Buxhetor Afatmesem 2019 - 2021 dhe Buxhetit vjetor 2019"
Me mbështetjen e Fondacionit Shoqeria e Hapur për Shqipërinë, Europartners Develoment synon të rrisë angazhimin e shoqërisë civile në drejtim të përmirësimit së transparencës së buxhetit dhe debatit qytetar në vendmarrjen e buxhetit publik në nivelin qendror. Duke ndikuar në rritjen e presionit nga ana e shoqërisë civile ndaj administratës qendrore lidhur me orientimin e fondeve në përputhje më angazhimet strategjike të planifikuara nga Qeveria në dokumentat strategjike dhe do të orientohen fondet aty ku nevojat janë më të mëdha. » me shume...


Ceremonia e hapjes se Konsullates Estoneze ne Shqiperi, Tirane 6 Prill 2010
EuroPartners Development ka nderin te mireprese Ceremonine e Hapjes se Konsullates se Nderit te Estonise ne Shqiperi. Ceremonia e inagurimit u organizua me 6 Prill 2010 ne mjediset e EuroPartners Development me prezencen e Kryeministrit Estonez Z. Andrus Ansip dhe Zevendes Kryeministrit te Shqiperise Z. Genc Pollo. » me shume...


Copyright © europartners.al - Te gjitha te drejtat e rezervuara.
Adresa: Rr. Ismail Qemali, P. 2K, Nr. 25 (mbi Abissnet)
email: info@europartners.al