Newsletter
NGO
Human Rights Organisation
Vlora, Vlora

tel: +355 69 22 94 141    fax:
Areas / Sector of Interests
  • Human Rights
Executive Director
Thoma Leka
email:Ednj_98@yahoo.com
Mission Statement
Edukimi I te Drejtave te Njeriut ne funksion te lirise se individit, zbatimit te Ligjit dhe persosjes se shoqerise ne demokraci.
Short Description

Shoqata “EDNJ” u krijua ne Vlore ne dt.08/05/1998. Ne perberje ka 21 anetare:juriste, mesues, ekonomiste, etj. Ka realizuar rreth 90 projekte nga te cilat 60 me kontribut vullnetar. Donatore: UNICEF,CRS,OLOF PALME CENTER,SOROS,Ambasada USA, REC, OSCE, Bashkia Vlore, etj.
Reduktim i rrezikut nga droga(seminar 2 ditor ne Vlore dhe 6 zona rurale, janar 2001)
Sensibilizimi ne parandalimin e perhapjes se droges (shkurt – mars 2001)
Sensibilizimi per parandalimin e Trafikimit te Qenieve Njerezore
Te DNJ dhe Policia(mars 2002)
Shteti Ligjor dhe Rendi(tetor 2002)
“Per me shume siguri per nje jete me te qete” (mars – qershor 2005)
“Dita e qyteteve te pastra” (shtator 2005)
“Ndergjegjesimi i qytetareve per rolin e deshmitarit”
“Per me shume siguri...” (2004)/“Per nje jete me te sigurt” (2005)/“Per nje jete me te qete” (2006)
“Edukimi i te Drejtave te Njeriut ne shkolle” (2007)
“Per edukimin, sigurine, dhe qeverisjen e femijeve” (2008)
“Te rinjte dhe siguria e jetes” (2008)
“Me shume Arsim Profesional per te rinjte” (2008)
“Veprimtari per shtresat ne nevoje” (2009)
 

Copyright © europartners.al - All rights reserved.
Address: Rr. Ismail Qemali, P. 2K, Nr. 25 (mbi Abissnet)
email: info@europartners.al