Newsletter
NGO
CENTRE NATIONAL SPELEO - ALPIN - Albanian
Shkodra, Shkodra

tel: + 355 69 27 54 250    fax:
Areas / Sector of Interests
  • Enviroment and Forests
Executive Director
Prof. GEZIM My. URUCI
email:profuruci@gmail.com
Mission Statement
Zbulimi, mbrojtja dhe menaxhimi i potencialeve speleologjike dhe alpine te Shqiperise.
Short Description

Organizata e jone, ben studime dhe monitorime, ne te gjitha Shpellat dhe malet e Shqiperise.
Detyra e saj eshte teper e rendesishme, pasi ajo merret me nje studim te gjithanshem, te flores e faunes etj. Ajo bashkepunon me shume organizata te tjera homologe ne tere boten. Eshte Antare e Unionit Nderkombetar te Speleologjise, (UIS), qe nga 05 Maji i vitit 1993. Pranuar nga Kongresi Nderkombetar i Speleologjise, qe u mbajt ne PEKIN te Rep. Pop. Te Kines. Ku antar i bordit eshte edhe Presidenti i saj Prof. GEZIM My. URUÇI – Ekspert i GJEOGRAFISE NENTOKSORE. Organizata e jone eshte edhe antare me te drejta te plota e Unionit Ballkanik te Speleologjise, me te njejtin perfaqesues. Prof. Gezim URUÇIN.
 

Copyright © europartners.al - All rights reserved.
Address: Rr. Ismail Qemali, P. 2K, Nr. 25 (mbi Abissnet)
email: info@europartners.al