Rreth EuroPartners Development

Qendra "EuroPartners Development" (EPD), është një OJF e cila ka per qellim rritjen e nivelit informimit te publikut dhe kapaciteteve individuale dhe insitutionale te administrates ne lidhje me politikat evropiane dhe ne pergjithesi me kuadrin e programeve te zhvillimit te shoqerise.
» me shume ...

Newsletter
Filtro per Rajon
Tirana  |  Vlora  |  Elbasan  |  Shkodra  |  Diber  |  Korca  |  Fier  |  Gjirokastra  |  Kukes  |  Lezha  |  Berat  |  Durres  |  

Lista e OJF-ve
Metroresearch
Tirana
Rruga Brigada e 8, Vila SH.P.A.L UMT, Tirana, Albania
00355 424 52 895
email:metroresearch@umt.edu.al   web: umt.edu.al/new/index.php/kerkimi-shkencor-projektet/metroresearch
Foundation for Social-Economic Integration of communities
Tirana

+355 4 2224469
email:Apostolic_v@hotmail.com
Professional, businesswomen and Handcrafters' Association of Albania (P.B.W.H.A)
Tirana
Rruga Bogdani, pallati 10 katesh "4 Bimo", kati 7,ap.45
+355 4 22 357 26
email:shgpaz@yahoo.com
ARSIS - Social Organization for the Support of Youth
Tirana
Rr. Sulejman Delvina, Pall. Moskat 3, Shk. 5, Ap.28, Tirana, Albania
+355 (0)4 2249879
email:infothes@arsis.gr; arsistirana@gmail.com   web: www.arsis.gr (in Greek only)
UNION OF SAVINGS AND CREDIT ASSOCIATIONS JEHONA
Tirana

+355 4 22 24 469
email:esharkaj@unionijehona.org   web: www.unionjehona.net
Children First Foundation Albania
Tirana
Bulevardi Gjergj Fishta, kulla 8, ap 10
+355 4 24 27 816
email:childrenfirstalbania@yahoo.com   web: www.cffalbania.org
ALBANIAN SOCIAL MEDIA ASSOCIATION
Tirana
Rr. "Gjike Kuqali", P.4/1, Sh.1, Ap.13
+355 4 22 27 173 / +355 68 20 57214
email:katjusha_pogaci@yahoo.com
FOUNDATION "PARTNERSHIP FOR DEVELOPMENT"
Tirana

+355 4 2235463
email:foundationpfd@yahoo.com   web: www.foundationpfd.org
Environmental center for Development, Education and Networking - EDEN Center
Tirana
Rr. Luigj Gurakuqi, Pall 12 b Ap 15 (pas kafe Europa)
+355 4 2239619
email:eden@eden-al.org   web: www.eden-al.org
EUNACAL Institute
Tirana
Rr. Nikolla Tupe P.6 Sh.1 Ap.4 1006 Tirana, Albania
+355 4 480 7843
email:info@eunacal.org   web: www.eunacal.org
Faqa 1/5  «     1    2    3       ... 5     »    
Copyright © europartners.al - Te gjitha te drejtat e rezervuara.
Adresa: Rr. Ismail Qemali, P. 2K, Nr. 25 (mbi Abissnet)
email: info@europartners.al