Rreth EuroPartners Development

Qendra "EuroPartners Development" (EPD), është një OJF e cila ka per qellim rritjen e nivelit informimit te publikut dhe kapaciteteve individuale dhe insitutionale te administrates ne lidhje me politikat evropiane dhe ne pergjithesi me kuadrin e programeve te zhvillimit te shoqerise.
» me shume ...

Newsletter
Filtro per Rajon
Tirana  |  Vlora  |  Elbasan  |  Shkodra  |  Diber  |  Korca  |  Fier  |  Gjirokastra  |  Kukes  |  Lezha  |  Berat  |  Durres  |  

Lista e OJF-ve
Shoqata E Konsumatorit Shqiptar
Tirana
Rruga; 4 Shkurti/ Perballe Telekomit
+355 4 2234216 / 0693059691
email:islamcani_aca@yahoo.com   web: www.shoqataekonsumatoritshqiptar.com
Institute for Environmental Policy
Tirana

+355 682450332
email:iep@iep-al.org   web: www.iep-al.org
Shoqata "Sfinksi" e Minoritetit Egjiptian te Shqiperise per Zhvillim dhe Integrim
Tirana

+355 68 39 39 215
email:egyptians_alb@yahoo.com   web: www.egjiptianeteshqiperise.com
Social Stimulation Alternative Program
Tirana

+355 4 2243118
email:Info@pass-al.org   web: www.pass-al.org
SUSTAINABLE ECONOMIC DEVELOPMENT AGENCY SEDA
Tirana

+ 355 422 57623
email:seda@albnet.net   web: www.seda.org.al
Institute for Contemporary Studies (ISB)
Tirana

+355 4 2251010
email:ics@isb.icc-al.org   web: www.ics-al.org
Urban Research Institute
Tirana

+355 4 256 840
email:zvokopola@uri.org.al   web: www.uri.org.al
THE UNION OF ALBANIAN JOURNALISTS
Tirana
+355 22 240966

email:alagreta@yahoo.fr; lagretaben@yahoo.it    web: www.unioni-gazetareve.com
Useful to Albanian Women
Tirana

+355 4 2223001
email:sevim@icc-al.org   web: www.uaw-al.com
ORGANIC AGRICULTURE ASSOCIATION
Tirana

+355 4 2250575
email:organic@icc-al.org   web: www.organic.org.al
Faqa 3/5  «     1 ...        2    3    4       ... 5     »    
Copyright © europartners.al - Te gjitha te drejtat e rezervuara.
Adresa: Rr. Ismail Qemali, P. 2K, Nr. 25 (mbi Abissnet)
email: info@europartners.al