Rreth EuroPartners Development

Qendra "EuroPartners Development" (EPD), është një OJF e cila ka per qellim rritjen e nivelit informimit te publikut dhe kapaciteteve individuale dhe insitutionale te administrates ne lidhje me politikat evropiane dhe ne pergjithesi me kuadrin e programeve te zhvillimit te shoqerise.
» me shume ...

Newsletter
Filtro per Rajon
Tirana  |  Vlora  |  Elbasan  |  Shkodra  |  Diber  |  Korca  |  Fier  |  Gjirokastra  |  Kukes  |  Lezha  |  Berat  |  Durres  |  

Lista e OJF-ve
THE ALBANIAN TOURISM ASSOCIATION
Tirana

+355 4 2400433
email:ata@ata.org.al   web: www.ata.org.al
INDEPENDENT FORUM FOR THE ALBANIAN WOMEN
Tirana

+355 4 2228309
email:fpgshqiptare@yahoo.com
RASP (Rural Association Support Programme)
Tirana

+355 4 2404584
email:petrit@rasp.org.al   web: www.rasp.org.al
Albanian Agribusiness Council (KASH)
Tirana

+355 4 2229445
email:info@kash.org.al   web: www.kash.org.al
ALBANIAN FORUM FOR THE ALLIANCE OF CIVILISATION (AFALC)
Tirana

+355 4 22 39 896
email:laura@afalc.org   web: www.afalc.org
Automobile Club Albania (ACA)
Tirana

+355 4 2257828
email:info@aca.al   web: www.aca.al
Albanian Institute of Social Integration (AISI)
Tirana
Rruga Muahamet Gjollesha, Pall. 142, Shk. 1, Ap. 4.
+355 682197917
email:aisi_zaharia@hotmail.com
Albanian Socio Economic Think Tank (ASET)
Tirana

+355 4 2258 171
email:info@aset-al.org   web: www.aset-al.org
The Regional Environmental Center (REC)
Tirana
Rr. Ismail Qemali, No. 27 (P.Fratarit, Kati i trete, Tirana P.O.Box 127
+355 4 2232928
email:REC@albania.rec.org   web: http://albania.rec.org
Center of Ekolevizja Group
Tirana
Rruga "Abdyl Frasheri", Ish Klinika Qeveritare, Shk 3/4
+355 4 2234851
email:ekolevizja@yahoo.com   web: www.ekolevizja.org
Faqa 2/5  «     1    2    3       ... 5     »    
Copyright © europartners.al - Te gjitha te drejtat e rezervuara.
Adresa: Rr. Ismail Qemali, P. 2K, Nr. 25 (mbi Abissnet)
email: info@europartners.al