Rreth EuroPartners Development

Qendra "EuroPartners Development" (EPD), është një OJF e cila ka per qellim rritjen e nivelit informimit te publikut dhe kapaciteteve individuale dhe insitutionale te administrates ne lidhje me politikat evropiane dhe ne pergjithesi me kuadrin e programeve te zhvillimit te shoqerise.
» me shume ...

Newsletter
Filtro per Rajon
Tirana  |  Vlora  |  Elbasan  |  Shkodra  |  Diber  |  Korca  |  Fier  |  Gjirokastra  |  Kukes  |  Lezha  |  Berat  |  Durres  |  

Lista e OJF-ve
Center for Legal Civic Initiatives
Tirana

+355 4 2259 795
email:avokatore@albmail.com   web: www.qag-al.org
Counselling Line for Women and Girls
Tirana

+355 422 33408
email:luarasi@gmail.com
Voice of Children Calls
Tirana
Rr "Komuna e Parisit"{Pran Kopshtit Botanik} Pallati "Hazen"
+355 68 21 44 884
email:shega_murati@yahoo.com
Institute for Democracy and Mediation
Tirana

+355 4 2400241
email:info@idmalbania.org   web: www.idmalbania.org
Albanian Helsinki Committee
Tirana

+355 4 22 33 671
email:office@ahc.org.al   web: www.ahc.org.al
HAPESIRAT E JETES
Tirana

+355 4 22 55 811
email:hapesiratejetes@gmail.com
"For Women and Children" Kombinati Center
Tirana
Rruga e Kavajes, Ish Kombinati I Drurit Moisto Mame
+355 68 21 52 667
email:mondaprifti@albmail.com; priftimonda@yahoo.com
ALBANIAN CENTER FOR ASSISTANCE IN EDUCATION
Tirana

+355 4 2368396
email:pkarameta@gmail.com   web: www.qshaa.org
CHILDREN'S HUMAN RIGHTS CENTRE OF ALBANIA - CRCA
Tirana

+ 355 4 2242264
email:altinh@crca.org.al   web: www.crca.org.al
Co-PLAN - Institute for Habitat Development
Tirana

+355 42 257 808/9
email:co-plan@co-plan.org   web: www.co-plan.org
Faqa 4/5  «     1 ...        3    4    5    »    
Copyright © europartners.al - Te gjitha te drejtat e rezervuara.
Adresa: Rr. Ismail Qemali, P. 2K, Nr. 25 (mbi Abissnet)
email: info@europartners.al