Rreth EuroPartners Development

Qendra "EuroPartners Development" (EPD), është një OJF e cila ka per qellim rritjen e nivelit informimit te publikut dhe kapaciteteve individuale dhe insitutionale te administrates ne lidhje me politikat evropiane dhe ne pergjithesi me kuadrin e programeve te zhvillimit te shoqerise.
» me shume ...

Newsletter
Filtro per Rajon
Tirana  |  Vlora  |  Elbasan  |  Shkodra  |  Diber  |  Korca  |  Fier  |  Gjirokastra  |  Kukes  |  Lezha  |  Berat  |  Durres  |  

Lista e OJF-ve
"WIICS" (Women Incentive in the Intergration of the Civil Society)
Vlora

+355 33 228682
email:Ngishc99@yahoo.com / elisabetanasi@yahoo.com   web: www.ngishcvlore.com
Psycho-Social Centre 'Vatra'
Vlora

+ 355 33 224078
email:qvatra@icc-al.org   web: www.qendravatra.org.al
Regional Development Agency (RDA)
Vlora

+355 69 38 34 994
email:y.brahimi@icc-al.org; vlorerda@gmail.com
Human Rights Organisation
Vlora

+355 69 22 94 141
email:Ednj_98@yahoo.com
THE JONIAN CLUB OF AUTHORS
Saranda

+ 355 69 2738636
email:klubartjonian@yahoo.com
Copyright © europartners.al - Te gjitha te drejtat e rezervuara.
Adresa: Rr. Ismail Qemali, P. 2K, Nr. 25 (mbi Abissnet)
email: info@europartners.al