Rreth EuroPartners Development

Qendra "EuroPartners Development" (EPD), është një OJF e cila ka per qellim rritjen e nivelit informimit te publikut dhe kapaciteteve individuale dhe insitutionale te administrates ne lidhje me politikat evropiane dhe ne pergjithesi me kuadrin e programeve te zhvillimit te shoqerise.
» me shume ...

Newsletter
Filtro per Rajon
Tirana  |  Vlora  |  Elbasan  |  Shkodra  |  Diber  |  Korca  |  Fier  |  Gjirokastra  |  Kukes  |  Lezha  |  Berat  |  Durres  |  

Lista e OJF-ve
"Women in Development"
Kukes

0672038493 / 0682751599
email:lumturi_baja@yahoo.com
ALB-AID (Albanian Association of Assitance for Integration and Development)
Kukes
Hotel Gjallica, K.II/203, Kukes and Rruga 'Kajo Karafili' pallati 'Bimbashi' Sh. II, K. II, Ap. 2. Tirane
+355 2422 4006
email:: kukesi@albaniaonline.com; jkola@alb-aid.org; alb_aid@yahoo.com   web: www.alb-aid.org
Copyright © europartners.al - Te gjitha te drejtat e rezervuara.
Adresa: Rr. Ismail Qemali, P. 2K, Nr. 25 (mbi Abissnet)
email: info@europartners.al