Rreth EuroPartners Development

Qendra "EuroPartners Development" (EPD), është një OJF e cila ka per qellim rritjen e nivelit informimit te publikut dhe kapaciteteve individuale dhe insitutionale te administrates ne lidhje me politikat evropiane dhe ne pergjithesi me kuadrin e programeve te zhvillimit te shoqerise.
» me shume ...

Newsletter
Filtro per Rajon
Tirana  |  Vlora  |  Elbasan  |  Shkodra  |  Diber  |  Korca  |  Fier  |  Gjirokastra  |  Kukes  |  Lezha  |  Berat  |  Durres  |  

Lista e OJF-ve
EVERYTHING FOR NEW GENERATION
Shkodra

+355 69 21 88 130
email:zmozali@yahoo.com
Creative City
Shkodra

+355 222 43912 / +355 682096691
email:armandolohja@yahoo.de; valbonakarakaci@yahoo.co.uk; creativecity@infoshkodra.com   web: www.infoshkodra.com
Albanian Alps Institute - AAI (Instituti i Alpeve te Shqiperise)
Shkodra

+355 22255028 / +355 68 21 69 021
email:marashrakaj@yahoo.com   web: www.albanianalps.org
Hope for the future
Shkodra

+ 355 2224 6423
email:hopeff@hotmail.com
Human Dimension
Shkodra
Lagja Perash, Rr Danej, B:85 Shkoder
+355 2251596
email:dimensionhuman@hotmail.com
CENTRE NATIONAL SPELEO - ALPIN - Albanian
Shkodra

+ 355 69 27 54 250
email:profuruci@gmail.com
Copyright © europartners.al - Te gjitha te drejtat e rezervuara.
Adresa: Rr. Ismail Qemali, P. 2K, Nr. 25 (mbi Abissnet)
email: info@europartners.al