Rreth EuroPartners Development

Qendra "EuroPartners Development" (EPD), është një OJF e cila ka per qellim rritjen e nivelit informimit te publikut dhe kapaciteteve individuale dhe insitutionale te administrates ne lidhje me politikat evropiane dhe ne pergjithesi me kuadrin e programeve te zhvillimit te shoqerise.
» me shume ...

Newsletter
Filtro per Rajon
Tirana  |  Vlora  |  Elbasan  |  Shkodra  |  Diber  |  Korca  |  Fier  |  Gjirokastra  |  Kukes  |  Lezha  |  Berat  |  Durres  |  

Lista e OJF-ve
THE JONIAN CLUB OF AUTHORS
Saranda

+ 355 69 2738636
email:klubartjonian@yahoo.com
Centre for Collaboration between Communities, Local Authority and NGOs (CANGO)
Tirana

+ 355 4 22 29 077
email:info@cangoalbania.org   web: www.cangoalbania.org
Aksion Plus
Tirana

+ 355 69 2066359
email:gencaxionp@albmail.com   web: www.aksionplus.net
Albanian Disability Rights Foundation
Tirana

+355 4 2269426
email:adrf@albmail.com   web: www.adrf.org.al
Albania Disabled People Association (ADPA)
Tirana

+ 355 4 2228 015
email:adpa@adanet.com.al   web: www.adpa.info
Shprese per te Ardhmen (Hope for the Future Association)
Tirana
Blvd. Gjergj Fishta, Kulla 8 Ap.11 Tirana, Albania/ PO BOX 2393 Tirana
(04) 2253 649
email:shprese@shprese.org   web: www.shprese.org
Faqa 8/8  «     1 ...        6    7    8    »    
Copyright © europartners.al - Te gjitha te drejtat e rezervuara.
Adresa: Rr. Ismail Qemali, P. 2K, Nr. 25 (mbi Abissnet)
email: info@europartners.al