Rreth EuroPartners Development

Qendra "EuroPartners Development" (EPD), është një OJF e cila ka per qellim rritjen e nivelit informimit te publikut dhe kapaciteteve individuale dhe insitutionale te administrates ne lidhje me politikat evropiane dhe ne pergjithesi me kuadrin e programeve te zhvillimit te shoqerise.
» me shume ...

Newsletter
Filtro per Rajon
Tirana  |  Vlora  |  Elbasan  |  Shkodra  |  Diber  |  Korca  |  Fier  |  Gjirokastra  |  Kukes  |  Lezha  |  Berat  |  Durres  |  

Lista e OJF-ve
CDC (Community Development Centre)
Korca
Rr: "Nuci Gogo", L. 1, Nr. 3 Korce, Albania
+35582250670
email:cdckorca@gmail.com
Nena, Femijet, e Ardhmja
Korca
Lagjja 15, Rruga "Gaqo Avrazi" (Ura e Kolonjes) pallati 1, ap.8 Korca
+355 69 27 50 617, + 355 82245606
email:nbuzali@yahoo.com
Regional Development Agency of Korca, Albania
Korca

+355 82242626
email:rdakorca@yahoo.com   web: www.rda-korca.org
Transborder Wildlife (NATYRA NDERKUFITARE)
Korca
Rruga Pandeli Cale Nr. 26 Korce
+355 82 244346 / +355 69 2392199
email:natyranderkufitare@yahoo.com
CIVIL SOCIETY DEVELOPMENT CENTRE KORCA
Korca

+355 8224 4183
email:csdckor@icc-al.org
Copyright © europartners.al - Te gjitha te drejtat e rezervuara.
Adresa: Rr. Ismail Qemali, P. 2K, Nr. 25 (mbi Abissnet)
email: info@europartners.al