Rreth EuroPartners Development

Qendra "EuroPartners Development" (EPD), është një OJF e cila ka per qellim rritjen e nivelit informimit te publikut dhe kapaciteteve individuale dhe insitutionale te administrates ne lidhje me politikat evropiane dhe ne pergjithesi me kuadrin e programeve te zhvillimit te shoqerise.
» me shume ...

Newsletter
Filtro per Rajon
Tirana  |  Vlora  |  Elbasan  |  Shkodra  |  Diber  |  Korca  |  Fier  |  Gjirokastra  |  Kukes  |  Lezha  |  Berat  |  Durres  |  

Lista e OJF-ve
Children First Foundation Albania
Tirana
Bulevardi Gjergj Fishta, kulla 8, ap 10
+355 4 24 27 816
email:childrenfirstalbania@yahoo.com   web: www.cffalbania.org
Palliative Care and Education Centre - PCEC Albania
Lezha
Lagja 'Beslidhja', DSHP, Kati I, Lezhe
+355 21525252
email:pcecalb_hiv@yahoo.com
ALBANIAN SOCIAL MEDIA ASSOCIATION
Tirana
Rr. "Gjike Kuqali", P.4/1, Sh.1, Ap.13
+355 4 22 27 173 / +355 68 20 57214
email:katjusha_pogaci@yahoo.com
FOUNDATION "PARTNERSHIP FOR DEVELOPMENT"
Tirana

+355 4 2235463
email:foundationpfd@yahoo.com   web: www.foundationpfd.org
Environmental center for Development, Education and Networking - EDEN Center
Tirana
Rr. Luigj Gurakuqi, Pall 12 b Ap 15 (pas kafe Europa)
+355 4 2239619
email:eden@eden-al.org   web: www.eden-al.org
EUNACAL Institute
Tirana
Rr. Nikolla Tupe P.6 Sh.1 Ap.4 1006 Tirana, Albania
+355 4 480 7843
email:info@eunacal.org   web: www.eunacal.org
THE ALBANIAN TOURISM ASSOCIATION
Tirana

+355 4 2400433
email:ata@ata.org.al   web: www.ata.org.al
INDEPENDENT FORUM FOR THE ALBANIAN WOMEN
Tirana

+355 4 2228309
email:fpgshqiptare@yahoo.com
RASP (Rural Association Support Programme)
Tirana

+355 4 2404584
email:petrit@rasp.org.al   web: www.rasp.org.al
Albanian Agribusiness Council (KASH)
Tirana

+355 4 2229445
email:info@kash.org.al   web: www.kash.org.al
Faqa 2/8  «     1    2    3       ... 8     »    
Copyright © europartners.al - Te gjitha te drejtat e rezervuara.
Adresa: Rr. Ismail Qemali, P. 2K, Nr. 25 (mbi Abissnet)
email: info@europartners.al