Rreth EuroPartners Development

Qendra "EuroPartners Development" (EPD), është një OJF e cila ka per qellim rritjen e nivelit informimit te publikut dhe kapaciteteve individuale dhe insitutionale te administrates ne lidhje me politikat evropiane dhe ne pergjithesi me kuadrin e programeve te zhvillimit te shoqerise.
» me shume ...

Newsletter
Filtro per Rajon
Tirana  |  Vlora  |  Elbasan  |  Shkodra  |  Diber  |  Korca  |  Fier  |  Gjirokastra  |  Kukes  |  Lezha  |  Berat  |  Durres  |  

Lista e OJF-ve
The Foundation "Regional Centre - the Eye of New Media" (SMR Foundation)
Gjirokastra

+355 842 6 2099
email:smr_foundation@yahoo.com
Nena, Femijet, e Ardhmja
Korca
Lagjja 15, Rruga "Gaqo Avrazi" (Ura e Kolonjes) pallati 1, ap.8 Korca
+355 69 27 50 617, + 355 82245606
email:nbuzali@yahoo.com
Regional Development Agency (RDA)
Vlora

+355 69 38 34 994
email:y.brahimi@icc-al.org; vlorerda@gmail.com
Regional Development Agency of Korca, Albania
Korca

+355 82242626
email:rdakorca@yahoo.com   web: www.rda-korca.org
QENDRA SOCIALE MURIALDO
Fier

+355 342228285
email:qsm@murialdo.org   web: www.murialdoalbania.org
ORGANIC AGRICULTURE ASSOCIATION
Tirana

+355 4 2250575
email:organic@icc-al.org   web: www.organic.org.al
Center for Legal Civic Initiatives
Tirana

+355 4 2259 795
email:avokatore@albmail.com   web: www.qag-al.org
Counselling Line for Women and Girls
Tirana

+355 422 33408
email:luarasi@gmail.com
Regional Development Agency Fier RDA
Fier

+355 34 22 45 37
email:marko@albmail.com
Creative City
Shkodra

+355 222 43912 / +355 682096691
email:armandolohja@yahoo.de; valbonakarakaci@yahoo.co.uk; creativecity@infoshkodra.com   web: www.infoshkodra.com
Faqa 5/8  «     1 ...        4    5    6       ... 8     »    
Copyright © europartners.al - Te gjitha te drejtat e rezervuara.
Adresa: Rr. Ismail Qemali, P. 2K, Nr. 25 (mbi Abissnet)
email: info@europartners.al