Rreth EuroPartners Development

Qendra "EuroPartners Development" (EPD), është një OJF e cila ka per qellim rritjen e nivelit informimit te publikut dhe kapaciteteve individuale dhe insitutionale te administrates ne lidhje me politikat evropiane dhe ne pergjithesi me kuadrin e programeve te zhvillimit te shoqerise.
» me shume ...

Newsletter
Filtro per Rajon
Tirana  |  Vlora  |  Elbasan  |  Shkodra  |  Diber  |  Korca  |  Fier  |  Gjirokastra  |  Kukes  |  Lezha  |  Berat  |  Durres  |  

Lista e OJF-ve
Voice of Children Calls
Tirana
Rr "Komuna e Parisit"{Pran Kopshtit Botanik} Pallati "Hazen"
+355 68 21 44 884
email:shega_murati@yahoo.com
Transborder Wildlife (NATYRA NDERKUFITARE)
Korca
Rruga Pandeli Cale Nr. 26 Korce
+355 82 244346 / +355 69 2392199
email:natyranderkufitare@yahoo.com
Albanian Alps Institute - AAI (Instituti i Alpeve te Shqiperise)
Shkodra

+355 22255028 / +355 68 21 69 021
email:marashrakaj@yahoo.com   web: www.albanianalps.org
Institute for Democracy and Mediation
Tirana

+355 4 2400241
email:info@idmalbania.org   web: www.idmalbania.org
Human Rights Organisation
Vlora

+355 69 22 94 141
email:Ednj_98@yahoo.com
Hope for the future
Shkodra

+ 355 2224 6423
email:hopeff@hotmail.com
Albanian Helsinki Committee
Tirana

+355 4 22 33 671
email:office@ahc.org.al   web: www.ahc.org.al
HAPESIRAT E JETES
Tirana

+355 4 22 55 811
email:hapesiratejetes@gmail.com
"For Women and Children" Kombinati Center
Tirana
Rruga e Kavajes, Ish Kombinati I Drurit Moisto Mame
+355 68 21 52 667
email:mondaprifti@albmail.com; priftimonda@yahoo.com
ALBANIAN CENTER FOR ASSISTANCE IN EDUCATION
Tirana

+355 4 2368396
email:pkarameta@gmail.com   web: www.qshaa.org
Faqa 6/8  «     1 ...        5    6    7       ... 8     »    
Copyright © europartners.al - Te gjitha te drejtat e rezervuara.
Adresa: Rr. Ismail Qemali, P. 2K, Nr. 25 (mbi Abissnet)
email: info@europartners.al