Rreth EuroPartners Development

Qendra "EuroPartners Development" (EPD), është një OJF e cila ka per qellim rritjen e nivelit informimit te publikut dhe kapaciteteve individuale dhe insitutionale te administrates ne lidhje me politikat evropiane dhe ne pergjithesi me kuadrin e programeve te zhvillimit te shoqerise.
» me shume ...

Newsletter
Filtro per Rajon
Tirana  |  Vlora  |  Elbasan  |  Shkodra  |  Diber  |  Korca  |  Fier  |  Gjirokastra  |  Kukes  |  Lezha  |  Berat  |  Durres  |  

Lista e OJF-ve
Human Dimension
Shkodra
Lagja Perash, Rr Danej, B:85 Shkoder
+355 2251596
email:dimensionhuman@hotmail.com
CIVIL SOCIETY DEVELOPMENT CENTRE KORCA
Korca

+355 8224 4183
email:csdckor@icc-al.org
CHILDREN'S HUMAN RIGHTS CENTRE OF ALBANIA - CRCA
Tirana

+ 355 4 2242264
email:altinh@crca.org.al   web: www.crca.org.al
Co-PLAN - Institute for Habitat Development
Tirana

+355 42 257 808/9
email:co-plan@co-plan.org   web: www.co-plan.org
Community Communication and Education House (CCEH)
Peshkopi

+355 0218 2 41 82
email:qek_peshkopi@hotmail.com   web: www.cceh-peshkopi.org
ASAG, Shoqeria Shqiptare per te gjitha Moshat(Albanian Society for All Ages)
Tirana

+355 4 23 40 108
email:asag@gmx.net
Albanian National Training and Technical Assistance resource Center (ANTTARC)
Tirana

+355 4 247603/4
email:ngocenter@icc-al.org   web: www.anttarc.org
CENTRE NATIONAL SPELEO - ALPIN - Albanian
Shkodra

+ 355 69 27 54 250
email:profuruci@gmail.com
Center "Agricultural Services of Elbasan" Sh.B.E.
Elbasan

+355 54 253397
email:shbe_elbasan@hotmail.com
Albanian Association of Communes
Tirana

+355 4 22 468 492
email:aac@abcom.al   web: www.aac-al.org
Faqa 7/8  «     1 ...        6    7    8    »    
Copyright © europartners.al - Te gjitha te drejtat e rezervuara.
Adresa: Rr. Ismail Qemali, P. 2K, Nr. 25 (mbi Abissnet)
email: info@europartners.al