Newsletter
Publikime

Nxitja e Bashkepunimit per Krijimin Grupeve Ekonomike

Në kuadër të Programit të Bashkëpunimit Ndërkufitar (CBC) IPA ndërmjet Republikës së Greqisë dhe Republikës së Shqipërisë, duke u bazuar ne mundesite e zhvillimit ekonomik ne Rajonin e Grevenase ne Greqi  dhe te Korces ne Shqiperi, u pergatit projekti IN COMMON” duke identifikuar nje sere problemesh qe dalin nga mungesa e nje strategjie per Turizmin.
» me shume...Gazeta elektronike 5

Tryezat e rrumbullakta dhe konkluzionet.

 

Kliko mbi figurën për të shkarkuar ... » me shume...Gazeta elektronike 4

Intervistë me Z. Robert Nelson, DG Enlargement, D3 Civil Society Facility

 

Kliko mbi figurën për të shkarkuar ... » me shume...Gazeta elektronike 3

Aktivitetet tona dhe më tepër ...

 

Kliko mbi figurën për të shkarkuar ... » me shume...Gazeta elektronike 2

ANALIZA E SITUATËS DHE VLERESIMI I NEVOJAVE

 

Kliko mbi figuren per te shkarkuar ... » me shume...Gazeta elektronike 1

Newsletter, është një botim i EuroPartners Development në kuadrin e projektit "Rritja e Kapaciteteve të OJF-ve drejt Qëndrueshmërisë së tyre në të Ardhmen" financuar nga Delegacioni i Komisionit Evropian. Janë botuar 5 newsletter me informacione rreth projektit dhe të tjera të rëndësishme për OJF-të. Ky është numri i parë.

Kliko mbi figurën për ... » me shume...Faqa 1/2  «     1    2       ... 2     »    
Copyright © europartners.al - Te gjitha te drejtat e rezervuara.
Adresa: Rr. Ismail Qemali, P. 2K, Nr. 25 (mbi Abissnet)
email: info@europartners.al