Newsletter
Publikime

Vleresimi i Nevojave

Në kuadrin e përmbushjes së objektivave të projektit ‘projektit ‘Rritja e Kapaciteteve te OJFve drejt Qendrueshmerise se tyre ne te Ardhmen’ financuar nga Delegacioni i Komisionit Evropian’, EuroPartners bëri një Analizë të Situatës si dhe të Vlerësimit për Nevoja për Trajnime. Ky Vlerësim u krye gjatë periudhës nëntor 2008-janar 2009.

Kliko mbi figurën për ... » me shume...Faqa 1/2  «     1    2       ... 2     »    
Copyright © europartners.al - Te gjitha te drejtat e rezervuara.
Adresa: Rr. Ismail Qemali, P. 2K, Nr. 25 (mbi Abissnet)
email: info@europartners.al